מה מיוחד כל כך בחטיפים מיובשים בהקפאה?

ייבוש בהקפאה – המתכון האולטימטיבי שלנו לחטיפים טבעיים

אז מה זה בעצם "ייבוש בהקפאה" שכולם מדברים עליו??

ייבוש בהקפאה זו טכנולוגיית ייצור מזון חדשנית ופורצת דרך שנועדה לשמור על הערכים התזונתיים הטבעיים במזון. במהלכה מורידים את הטמפרטורה של המזון במהירות, ואז באמצעות לחץ גבוה מושכים את כל נוזלי הבשר החוצה ומייבשים אותו. והתוצאה? רוב הוויטמינים והנוטריאנטים נותרים במזון באופן טבעי, המרקם נשמר והטעמים מתחזקים. ואיפה הקאץ'? לא מעורב שום תהליך סינתטי או כימי!!! ואין כלל חומרים משמרים!!!

למעשה, ניתן לומר שייבוש בהקפאה זה ה-תהליך הכי בריא שיש – הן לבני אדם והן לכלבים – בכל הקשור למזון שאינו דורש קירור. 

אבל כמו עם כל תהליך ייצור מזון, אנו חייבים להיות עם יד על הדופק ולברור בקפדנות ובחכמה את החטיפים שאנו מציעים לחברינו על ארבע (: למזלנו, יצרנו במיוחד בשבילכן/ם את הסיסמה שתסייע לכן/ם בתהליך הבחירה.

קבלו את השילוש הקדוש שלנו – Triple T

T – טמפרטורה

T – טיימינג

T – תקן

T – טמפרטורה: כולנו מסכימים שסלמנולה זה Big NO NO, וכדי להיפטר מסלמונלה וחיידקים רעים אחרים, אנו מעבירים את הבשר חימום בטמפרטורה של 74 מעלות. לא יותר ולא פחות, כדי לא לפגוע בערכים התזונתיים שלו.

T – טיימינג: הזמן מכריע בכל הקשור לתהליך חימום וייבוש המזון. חימום הבשר יתר על המידה עלול לגרום לאובדן רכיבים תזונתיים, ולהפוך אותו למשהו שלא נרצה להגיש לכלבלבים שלנו. אנו בלה בון מקפידים על חימום החטיפים למספר דקות מצומצם, נטו כדי לחסל את החיידקים הרעים והסלמונלה. אנחנו גם דואגים לקרר את החטיפים לפני אריזתם בוואקום.  

T – תקן: בואו נודה באמת, בכל הנוגע לחברינו על ארבע אנו נוטים לסמוך על מידע שמשווק לנו על ידי חברות גדולות או וטרינרים מבלי לבדוק לעומק את הנתונים. לפעמים מחוסר ידע והבנה בתחום, חוסר זמן או רצון – אנחנו לא שופטים (: ולכן החלטנו בלה בון להוביל את מהפכת השקיפות! 

שנתחיל?? המפעל שלנו עומד בתקן HACCP הבינלאומי = תקן בטיחות מזון אקטיבי, שכל מטרתו היא לוודא שלא יימצאו שאריות של קלקר, פלסטיק ושאר זבלים במוצרים. כדי לקבל הסמכה של תקן HACCP, המפעל שלנו עובר ביקורת על ידי גורם חיצוני, אובייקטיבי וניטרלי אחת לשנה.

וזה לא הכל. אנו עובדים בצמידות עם וטרינר שבוחן מדגמית את המזון ומאשר שאין בו שאריות סלמונלה ושאר חיידקים. כאשר החטיפים נוחתים בארץ, הם עוברים דאבל צ'ק של וטרינר ישראלי מטעם משרד החקלאות שמאשר את בטיחות המוצר והייבוא שלו. כן כן, החטיפים המדהימים שלנו עוברים סדרה ארוכה של אישורים כדי להגיע אליכן/ם למדף, וכדי להבטיח מקסימום איכות (: כי כאלה אנחנו, פשוט לא מוכנים להתפשר. 

אז בפעם הבאה שאתן/ם מתכוונים לרכוש חטיפים טבעיים למתוקים שלכן/ם – אנו ממליצים בחום לוודא מול החברה שמתקיים ה-Triple T, או פשוט לקנות לה בון, כי זה איכותי (;

** האמור אינו מהווה ייעוץ רפואי ו/או תזונתי.

Personal Shopper
DSC04774